Sain ajan silmälääkäriin. Tai oikeammin varasin ajan eilen, ja nyt parin tunnin päästä pitäisi siellä käydä, mutta tuo silmäkipu on kyllä selkeästi jo alkanut helpottaa.

Koneeni piti perjantaina ihan järkyttävää vinkunaa. Olin ihan hädässä ja otin kerrankin oikein urakalla varmuuskopioita. En vain tajua, kun polttosoftat eivät toimi tässä kunnolla. Aina ne herjaavat jotain, ja vaikka lopulta softa saisi poltettua levyn, se ei aukea.

Olin eilen Kukkosen junnujen vesipalloreeneissä. Oli tosi kivaa. Ne ovat sen verran pieniä junnuja, että periaatteessa olen siellä ihan kohtalaisen tasaväkinen toisin kuin miesten reeneissä. Osa tietysti on tosi rimpuloita, mutta pääasiassa porukka jakautuu kuitenkin niin, että paremmat pelaajat pitävät toisiaan. En kyllä saanut sentterin paikalla yhtään mitään aikaan. Pelasin varmaan paremmin sentterin pitäjänä kuin sentterinä, ja sitäkään en tehnyt hyvin.

Nyt pitäisi kirjoittaa pari kouluhommaa, joita en vain viitsinyt tai jaksanut eilen hoitaa. Aurinko paistoi liian houkuttelevasti, ja makoilin takapihalla. Tänään voisin ottaa tavoitteeksi nukkua vähemmän kuin eilen.