Kävin tänään katsomassa asuntoa, jonka saisin, jos vain haluaisin. Pohjapiirros on just kiva, sellaista kävin katsomassa toisaalla jo aiemminkin, ja sijaintikin olisi aivan optimaalinen. Mutta joku siinä hommassa nyt sitten tökkäsi vastaan, ilmeisesti se, että asunto oli ihan pohjakerroksessa. En tiedä, mikä minussa nyt oikein jumittaa, kun en ole mihinkään tyytyväinen, mutta ei tullut kyllä sellainen fiilis, että pitäisi käydä laittamassa nimeä paperiin.

Sen sijaan yritin olla aktiivinen, ja menin kahvilan nettipäätteelle, kertasin vielä oikotien asuntotarjonnan ja menin yhteen useampaa kiinnostavaa asuntoa tarjonneeseen puljuun, ihan konkreettisesti paikan päälle. No kuinkas sitten kävikään, eihän heillä niitä tietenkään enää ollut.

Kokosin itseni ja päätin mennä vielä käväisemään TVT Asuntojen toimipisteessä, jonne aiemmin olin soittanut kaksi kertaa sekä lähettänyt yhden mailin. Puhelimessa sain pelkästään nihkeää ja tylyä kohtelua. Arvelin, että kasvotusten ei menisi niin huonosti. Arveluni osoittautui vääräksi.

Siellä ei asiakaspalvelun ihmenaista kiinnostanut lainkaan kuulla, että olen pystynyt hienosti maksamaan kaksion vuokraa jo vaikka kuinka kauan ilmaan minkäänlaisia maksuhäiriöitä ja että minun vain on vaikea tuoda heille mitään sellaista palkkanauhaa, joka vakuuttaisi heidät jostain säännöllisista tuloista. Niitä kun ei freelancerilla oikein ole. Joskus rahaa tulee enemmän, yleensä vähemmän, enkä siinä yhteydessä muutenkin jo mollattuna päättänyt mainostaa yhtään lisää sitä, että oikeastaan olen sairaslomalla. Eivät varmaankaan olisi olleet yhtään kiinnostuneempia saamaan minua maksamaan heille vuokraa. Totesin sitten, että samapa tuo, vien vähät rahani jonnekin muualle.

Illalla oli valmentajapalaveri, jossa ei oikeastaan saatu mitään tolkkua mihinkään, koska olimme samalla porukalla käyneet jo samat asiat aiemmin läpi, eikä uusia näkökulmia ollut tarjolla.