Olipa taas epätoivoinen yritys olla sosiaalinen. Miesten joukkue vietti eilen saunailtaa, ja minäkin menin sinne Mikon kanssa joskus kymmenen aikoihin. Mikko on vissiin vähän kipeä, joten häntä ei meno oikein napannut, mutta minulla oli ihan kivaa. Oikeastaan oma fiilikseni oli niinkin hyvä, että päätin lähteä porukan kanssa jatkamaan baariin. Siinä se virhe tulikin sitten tehtyä. Heitin Mikon kämpille nukkumaan, vaihdoin tanssihousut jalkaan ja ajelin takaisin bilepaikalle. Porukat olivat jo tilanneet tilataksin, ja ilmeisesti kaikki olisivat lähteneet matkaan ilman minua, jos en tuurilla olisi osunut paikalle. Sain kuitenkin pari tyyppiä kyytiinkin, mikä oli ihan kiva juttu.

Keskustassa epätietoisuus jatkui. 57:n aikoihin oli aina niin hienoa ja helppoa, kun ei tarvinnut miettiä, mihin baariin mentäisiin. Nyt menimme ensin "yhdelle" Edisoniin, joka on pubi, ei tanssibaari. Minä ja pari tyttöä halusimme kuitenkin kunnon biletyspaikkaan, joten saimme pari miespelaajaakin lähtemään Primaan. Osa kuitenkin jäi Edisoniin. Tyypillistä, että porukka jakautuu.

Siirsin auton, kun muut kävelivät Primaan. Olin kuitenkin ennen kävelijöitä perillä, joten menin sisälle. Portsari kysyi minulta paperit ja kertoi ikärajan olevan huikeat 18 vuotta. Olin imarreltu. Juuri kun olin aikeissa maksaa sisäänpääsyn yläkertaan, huomasin, että muu joukkio käveli ulkona - Priman ohi. Juoksin heidän peräänsä ja kuulin, että eivät he Primaan olleetkaan tulossa. Mieli oli muuttunut 8 euron sisäänpääsymaksun edessä. On se kyllä aika suolainen hinta, ei sillä, mutta olisivat ne voineet minullekin ilmoittaa. Porukka päätti jatkaa Lyniin. Matka sinne kesti jotain puoli tuntia, kun puolessa välissä piti taas jahkailla ja vaihtaa suuntaa ja eksyä porukasta ja ties mitä. Lopulta kuitenkin pääsimme teiniteknohelvettiin, jonne niin ikään kysyttiin paperit.

Lyni ei ollut muuttunut miksikään. Tanssipuolella soitettiin aivan järkyttävää teknoa, ja baaripuolella ei mahtunut tanssimaan, vaikka musiikki olikin kuunneltavaa. Lopulta viihdyin paikalla tuskaisesti tunnin. Puoli kolmelta lähdin pois, heitin yhden junnun kotiin ja palailin kämpille. Aika turha keikka kaiken kaikkiaan.