Vähän parempi olla. En tiedä, helpottiko se, että olin vähän aikaa yksin vai se, että Saija lähti ja se hankalalla tavalla absurdi asetelma poistui, mutta nyt tosiaan on helpompi hengittää.

Tai sitten vain joku unohtunut lääkeaine löysi taas aivoihini.

Lauri Tähkä ja Elonkerjuu on tänään tuolla Järvenpään jossain pubissa, ja kyllä ehkä vähän tekisi mieli mennä kuuntelemaan. Ei nyt sillä, että mitenkään kyseistä artistia fanittaisin, tuskin tiedän yli kolmea kappaletta, mutta ajatuksena se olisi kiva. Pitäisi varmaankin käydä enemmän keikoilla. YUP olisi ollut eilen Turussa - vai oliko se tänään? No, ihan sama, olen kuitenkin muualla kuin Turussa. Voisi tehdä myös mieli jonnekin baariin, mutta ei sinne ole mitään pointtia lähteä kahdestaan. Jos olisi joku porukka, voisi mennäkin. Mutta tietysti se vaatii ihmisiltä paljon. Ei sitä niin vain lähdetä baariin, koska baariin meno tarkoittaa pakollista ryyppäämistä, humaltumista, huojumista, törmäilyä ja krapulaa! Ärv. Mikseivät ihmiset voi päihtyä vain omasta itsestään? Tai elämästä? Tai vaikka masennuksesta?

Niin. Olisi kovasti energiaa juuri nyt olla sosiaalinen tai ainakin tanssia, vaikka onkin vähän semikuumeinen olo. Mitä lie stressilämpöilyä.

Kävin muuten läpi noita Budapestin kuvia. Siinä on kyllä kuvissa kerrottu melko surkeaa tarinaa matkasta. Ensinnäkin maisemakuvatkin on läiskitty tuolla ylipitkällä putkella, joten niissä ei ole oikein mitään ideaa. Ne kuvat, joissa olen käyttänyt rikkinäistä linssiä, ovat joko täysin epätarkkoja tai sitten niihin on taktisesti sijoitettu kohde, yleensä Saija, etualalle terävänä ja annettu kaiken muun "tarkoituksella" sumentua taustalle. Sehän siinä tietysti on, että kuka haluaa katsoa Budapest-aiheista kuvakokoelmaa, jossa on vain Saijan naamoja erilaisilla sumeilla taustoilla. Ai niin joo, onhan siellä sitten aika paljon kuvia eksoottisten eläintarhaeläinten naamoista. Pitkä putki päästi lähelle mutta vähän liiankin lähelle.