Nyt on aivan täydellisesti Maija Vilkkumaan Lattiaa pestään -biisin fiilis, voi elämä, miten sitä on taas roikkunut säälin varassa ja kontannut armopaloja lattialta.

Olin tässä valmiiksi nöyryyttävässä sosiaalisen kontaktin yrityksessäni sopinut menoa tälle lauantai-illalle, nyt kun on lähes historiallinen vapaa viikonloppu. Ensi lauantaina on kisat + päätoimittajan 50-vuotisjuhlat, sitä seuraavana lauantaina on kisat, vieläpä aamu- ja iltajaksolliset ja siitä viikko eteenpäin ollaan Uudessakaupungissa pienten kanssa leirillä. Niin joo, eli kuukauden päästä voisi ehtiä taas. Great.

Vielä tuossa pari tuntia sitten yritettiin sovittaa aikatauluja, tosin niistä ei oikein tuntunut tulevan selvyyttä. Nyt sitten sain tietää, että ohjelmassa olisikin jo ainakin kaverinkaverinkaverin tapaamista ja bileet, joita ei voi missata.

Ja kaikki kuitattiin sanomalla: "Sori."

Joo. Sori. Pyöritän nyt Maija Vilkkumaata pari tuntia, niin eiköhän tästä saada edes "vihainen nuori nainen" -syndrooma aikaiseksi. Se sitten taas voisi poikia ainakin kirjoitusvimman, jos ei muuta.

Ai niin. Se Gradu 2010 -projekti on ihan hanurista sekin.