Kannattipa taas tilata kaukaa ne Crocsit. Katselin tämän päivän lehdestä, että huomenna Turkuun avataan joku CrocsStore, josta saisi ekana päivänä kenkien oston yhteydessä peräti yhden koristeen. Jipii. Olisin säästänyt euron ja saanut bonuspalkintona koristeen.

Ärsyttää, kun sisko on maailmalla enkä suhtaudu oikein luottavaisesti siihen, että hän oikein koskaan enää on lähellä. Koko ajan vain tuntuu olevan halu mennä kauemmas ja jäädä sinne.

Ärsyttävää on myös se, kun satunnaisesti yrittää saada jotain "asioita" hoidettua, ja niihin liittyvät virkaihmiset eivät vastaa puhelimiin. Yritin soitella yliopistolla kyselläkseni jotain epämääräisiä tutkintojuttuja, mutta kummankaan tiedekunnan opintopäälliköt eivät vastaa.

Eivätkä lehtijuttuihin liittyvät ihmiset vastaa. Enkä kestä sitä, ettei ole rauhaa. Asuntohommakaan ei etene, koska - enpä tiedä. Mistään ei vain kuulu mitään. Olen mielestäni tehnyt kaiken, mitä oikeastaan voin nyt periaatteessa tehdä. Vaan ei. Ja Anneli käyskentelee koko ajan oven takana, mikä ärsyttää sekin.

Mistään ei tule valmista.