Menin Kalevalle. Väkeä oli paljon, kunnes kohta väkeä oli oikein vähän. Kaikki lähtivät jonnekin teinidiskohelvettiin, paitsi että Kaleva ja tämän yksi kaveri lupasivat tulla Börsiin, jonne muitakin parikymppisiä uimareita oli tulossa.

Menimme keskustaan, jossa ensin käymme jostain käsittämättömästä syystä tervehtimässä ihmisiä teinidiskon terassilla (en tajua, just olimme samat ihmiset nähneet Kalevalla). Sieltä sitten Kaleva kaverinsa kera suuntaa ihan päinvastaiseen suuntaan kuin piti, johonkin pubiin. Minä en pysynyt perässä, jämähdin pihalle, kylmetyin ja sain tekstarin.

Siinä pyydettiin, että veisin yhden liikaa päihteitä ottaneen tyypin kotiin aika kauas. Lupasin viedä. Menin paikalle, tyyppi jätettiin minun huostaani, kaverinsa lähtivät baariin, ja minä jäin ylipuhumaan sankaria autoon. Puoli tuntia maanittelin onnistumatta. Lopulta herra poistui ja minä totesin, ettei yksin ole mitään järkeä enää yrittää leikkiä sosiaalista. Lähetin pari marttyyrihenkistä tekstaria saamatta vastausta ja lähdin kotiin.

Ja siinäpä se sitten olikin. Angstangst-vinevine.