En oikein tiedä, miten kauan tämä valmennus voi jatkua tällaisena. Rahaa sillä ei tienaa, mutta kaiken ajan se vie. Periaatteessahan rahalla ei saisi olla väliä, mutta tulee sitä joskus mietittyä, onko tämä vain joku tosi omituinen tapa tulla hyväksikäytetyksi. Olen kuitenkin kaikessa niin perfektionisti, etten voi sietää asioiden tekemistä puolivillaisesti - siis mielestäni tärkeitä asioita.

Joskus olisi oikeasti ihan kiva, jos olisi yksi vapaapäivä viikossa. Mutta se on kuulemma liikaa vaadittu.

Muutenkin turkulaisessa uintikulttuurissa on sellainen trendi, että ihmiset, joilla intoa ja energiaa on, poltetaan loppuun. Keskimäärin aina tilanteet ovat reilusti ennalta-arvattavissa, mutta mitään korjaavia toimenpiteitä ei osata tehdä.

Nelsonin kanssa onnistuimme eilen kiertämään jopa taluttimessa talon kaksi kertaa. Tänään kävimme Eskon, Saijan ja Nelsonin kanssa metsässä, josta löytyi tosi jänniä jälkiä. Voisikohan olla ilves? Iso on ainakin kaverin tassu tulitikkuaskin rinnalla.

Tänään oli taas punnituspäivä: painoa oli poitsulle tullut taas tasan kaksi kiloa viikossa. Nyt herra painaa 12,9 kiloa. Huomenna on ikää täydet 12 viikkoa.