Pengoin vanhalla kotisivulla olevaa vieraskirjaa. Ihmeesti jotkut olivat sinnekin vielä jaksaneet kirjoittaa. Olen kyllä aika tyytyväinen tähän vuodatus.netin ulkoasuun ja voisin kuvitella, että jos saisin sivupäivityksiä jossain vaiheessa aikaiseksi, hyödyntäisin jotain tällaista, ehkä ihan tasankin tätä pohjaa. Punainen, oranssi ja keltainen ovat hyviä värejä, niistä tulee sellainen lämmin ja aurinkoinen fiilis niin kuin kai pitääkin.

On jotenkin yllättävää, miten oma ilmaisu ja ajattelu sompailee vuodesta toiseen samaa rataa. Selailin vanhoja tekstejä läpi ja huomasin ajattelevani lähes identtisesti samoin, tosin ehkä vahvemmin oman perspektiivini tunnistaen. Toisaalta hämmennyn myös siitä, että ne tosiaan ovat omia tekstejäni. Ulkopuolelta tarkastellen pidän siitä, miten joskus kirjoitin. En tiedä, pystynkö enää löytämään sitä paloa ja sopivaa fanaattisuutta kaiken apatian ja flegmaattisuuden syövereistä.

Tuli kauhea ahdistus ja jopa fyysinen paha olo. Pitäisi ehkä päästä ulos tai syödä, mutta mikään ei tunnu nyt oikealta. Unkariin pitäisi lähteä sunnuntaina, mutta sekin tuntuu kaukaiselta ja epätodelliselta asialta, josta olisi pitänyt ehdottomasti enemmän intoilla. Eilen otin kyllä muutamilta matkanjärjestäjien sivuilta perusfaktoja selville siltä varalta, että niistä olisi vaikka jotain hyötyä.