Eilinen uinti meni hyvin, vaikka olisin itse toivonut noin sekunnin kovempaa aikaa. 5.04,8 on kuitenkin lyhyellä radalla uitunakin kautta aikain toiseksi paras noteeraukseni. Olen ihan tyytyväinen, vaikka en voittanutkaan erääni. Satasen rinuli tuohon perään meni myös hyvin, vaikka rinuli nyt onkin ihan läppä. En ui sitä koskaan muuten kuin vitsinä. Sitä vain joko osaa tai sitten ei osaa, ja minun tapauksessani jälkimmäinen vaihtoehto on oikea.

Leena sanoi, että syksyllä Turun Uinnilla voisi olla joku ryhmä vailla valmentajaa, ja seuroissa on kyselty, josko minä olisin käytettävissä. Harkitsen vakavasti. Erkkareiden valmentamista on kai pieni pakko jatkaa vielä ainakin vuoden verran, tosin sitä voisi jotenkin vähentää. Ehkä siihen voisi ottaa jonkun ryhmän oheen. Saisin yhden nykyisistä valmennettavista varmaankin sitten integroitua jotenkin noiden kahden ryhmän rajalle niin, että reenimäärä nousisi iän vaatimalle tasolle.

On kuitenkin jotenkin huono fiilis. Ilmeisesti se johtuu siitä, että yksi uimaryhmäläisemme inhoaa minua syvästi, enkä tykkää olla riidoissa ihmisten kanssa. Toisaalta ei pitäisi välittää, mutta toisaalta se korpeaa kuitenkin.

Sain juuri mailia syksyn vesipalloleiriä koskien. Olen vähän pettynyt, kun majoitummekin Calellassa. Se on sitten jo kolme leiri samassa paikassa vuoden sisään. Onneksi pelit ovat kuitenkin jossain muualla. Aamureenit vain teemme tuolla Calellan altaalla. En kyllä oikein tiedä siitäkään: siellähän on tuohon aikaan perinteisesti uimareita. Ei meille riitä mikään kahden radan tila. Toivottavasti emme joudu reenaamaan johonkin ihan käsittämättömään aikaan, esimerkiksi aamukuudelta. Silloin sinne nimittäin jäätyy. Onkohan siellä edes maaleja? En ole aiemmin nähnyt. Tosin voihan olla, että tuolla on joku toinenkin allas. Ainakin hotelli oli eri kuin uintileireillä.