Siivosimme Mikon kanssa koko viikonlopun, ja täytyy myöntää, että täällä on juuri nyt tosi hienoa. Pesimme jopa lattiat olohuonetta lukuun ottamatta.Tänään pitäisi kai vielä järjestellä vähän lääke- ja työkalukaappia sekä pestä vessa ja järjestellä kaappia siellä.

Jotenkin siivoaminen tuntuu turhauttavalta sitä tietoa vasten, ettei järjestys kuitenkaan kovin kauan säily. Olen vakavissani miettinyt, josko tänne palkkaisi jonkun siivousfirman tyypin käymään kerran parissa viikossa pitämässä järjestystä yllä. Siistissä talossa on helpompi olla siististi, mutta jossain vaiheessa homma vain repeää.

Nyt pitäisi taas päättää, miten tänään reenaan. Todennäköisesti ei auta kuin mennä molempiin reeneihin. Uinti on uintia, ja vesipallossa olisi tarjolla lenkki, allasharjoitus sekä taktiikkaharjoitus. Taktiikka nyt ainakin pitäisi käydä katsomassa, jotta en seuraavissa harkoissa olisi heti pihalla. Muutenkin ehkä on syytä käydä testaamassa, pääsenkö noissa taktiikkareeneissä tekemään yhtään mitään vai saanko vain pallotella maalin takana. Se tieto auttaa taas valinnoissa.

Nyt on taas paljon jutturästejä. Pitänee alkaa kirjoittaa, kun työpöytäkin on puhdas.