Nyt meni jo pikkuisen yli. Ollaan vasta keskiviikossa (no okei, nyt on kyllä jo teknisesti torstai aika vahvastikin), mutta silti jo toisen kerran tällä viikolla sain kohdata uimahallilla mielestäni liian töykeää käytöstä. Hallilla on uusi asiakaspalveluihminen, joka ei edes ole tehtävässään vastaavassa asemassa, mutta se tuntuu hetkittäin unohtuvan. Hän tuli nimittäin jälleen ojentamaan minua asiasta, jonka olen toisen ihmisen kanssa sopinut. "Etkä ole!"

Yritin vakuuttaa, että enköhän tiedä itse, mitä kenenkin kanssa olen sopinut, mutta se ei tuntunut menevän perille. Normaalisti yritän vain kiertää kyseisen ihmisen kaukaa, etten joutuisi mihinkään kurinpalautukseen, mutta nyt tällä viikolla hän on kahdesti kutsunut oikein nimellä minut ja alkanut ojentaa erittäin tiukkaan sävyyn.

Ja kun todellakaan en ole tehnyt mitään väärää.Väänsimme siis uimahallin kaapeista, joista tiedän asiat sopineeni hallin johtajan ja uimavalvojen johtajan kanssa henkilökohtaisesti.

Koko asiassa huvittavinta tai surullisinta on ehkä se, että itse asiassa minähän teen vapaaehtoistyötä, joka mahdollistaa nuorille urheiluharrastuksen. Jonkun muun mielestä se voisi olla jopa melko arvokasta ja kunnioitettavaa hommaa. Jotkut sitten tietysti pyrkivät vain mahdollisuuksien mukaan hankaloittamaan kaikkea.

Ja silti otin jotenkin niin paljon itseeni, etten pysty nukkumaan. Kello on jotain ihan aamu, ja ahdistaa silmittömästi. Yritin pelata digitaalisudokuakin saadakseni unta, mutta eipä herunut. Asiaa ei erityisemmin paranna se, että muutaman tunnin päästä pitäisi jo olla virkeänä menossa työkeikalle, jonka kiinnostustaso ei nyt oikeastaan ole ihan optimaalisin. En edes tajua, mitä siellä oikein tehdään, ja lisäksi aikataulullisesti homma on jo valmiiksi levinnyt käsiin.

Bonuspalkintona lupauduin vetämään vesipalloilijoille pari kertaa viikossa tekniikkaopetusta. Ei siis millekään miesten ryhmälle (olisikin irvokasta opettaa Mikkoa), mutta jotain junnuja ne ovat. Tajusin kyllä juuri, että pitää varmaan kysyä tuohonkin lupa omalta seuralta, etteivät suutu.

Ahdistaa vain kamalasti. Taas pitää mennä kohta hallille pelkäämään, millainen saavillinen haukkuja tänään kaatuu niskaan.