Sain ihan järjettömän hyvän idean siitä, miten voisin viikonloppuni hauskimmin viettää. Harmi, että tuo yksi ei ole yhteistyökykyinen. Voisin yhdistää viikonloppuun koko kesän kaipaamani festarit, tässä tapauksessa Ankkarockin, sekä välttyä telttamajoitukselta punkkaamalla Järvenpäässä, josta on Korsoon vain kahdenkymmenen minuutin junamatka. Voi että tuo olisikin hyvä setti! Voisin vielä pyytää sitä Paulin kaveria sunnuntaiksi samoilla festareille messiin, niin olisi seuraakin. Ilmatieteenlaitoksen sivujen mukaan viikonloppuna on ihan hellekelitkin! Ei paljon maistu olla jossain sisällä. Voisin lähteä reissuun jo huomenna, mennä sitten yön hämyisinä hetkinä Järvenpäässä baariin, mieluiten samaan noiden kanssa, nukkua Paulin luona, mennä sunnuntaiksi takaisin Korsoon (enkä siis olisi hänen riesanaan) ja tulla sitten taas illaksi hänen luokseen.

Joo. Ei ole onnistumassa. Kirjoitin vain tänne, ettei olisi niin polttavaa tarvetta saada kertoa tuota visiotani hänelle.

Pitäisi käydä ottamassa napalävistys. Olen nyt ollut kohta pari kuukautta ilman korua, eikä tuo reikä ole ihan umpeen mennyt, mutta kaipa siihen uuden voi jo ottaa. Nyt olisi vielä treenitaukoakin viikko jäljellä, joten ei olisi ihan pakko mennä veteenkään.