Löysin Kaarinasta muutamaksi päiväksi lääkkeitä, mutta nyt ne ovat taas loppu. Tuli pari päivää väliä lääkkeistä, ja tänään on meno ollut jo ennenkokemattoman villiä. Olen käytännössä nauranut, tärissyt ja hörhöillyt koko päivän. En ole nähnyt mitään tarkasti, ja koko ajan pyörryttää. Mehiläisestä eivät suostuneet kirjoittamaan reseptiä, ellen olisi käynyt 38 euron edestä näyttämässä naamaani henkilökohtaisesti. Onneksi terveyskeskuksesta joku lääkäri suostui soittamaan viikon lääkeannoksen apteekkiin. Nyt on sentään vähän taas lisäaikaa reseptin etsinnälle.

Piti herätä tolkun aikaan, mutta eipä siitä tullut mitään. Miika tuli yöjuoksultaan joskus kuuden hollilla, ja nukkumaan pääsin ehkä yhdeksän aikoihin. Nukuin sujuvasti yhteen asti nähden täysin päättömiä unia. Heräsin hiestä märkänä.

Jääkaapissa ei ollut maitoa. Kahvi ilman maitoa on järkyttävää. Eipä siinä sitten "aamulla" eli yhden, kahden hujakoilla auttanut kuin vedellä mustaa kahvia snapsilaseista ykkösellä alas. Kun settiin lisätään hirveä vieroitusoiretärinä, olosta saadaan varsin eksoottinen. Heitin kämppistä kännykällä, osuin kahvikuppiin, ja lattia tuli pestyä kahvilla.

Omissa treeneissäni olin aivan hysteerinen. Nauroin vain koko ajan, ja lopulta valmentajaltakin vissiin menivät hermot. Tai ainakin hän katosi jonnekin. Pyörrytti, vaikka makasin vedessä ja tiesin, etten voi kaatua tai pudota.

Nyt pitäisi kirjoittaa yksi Aamusetin juttu huomisaamuksi. Aika HC. Ei ole pää eikä varsinkaan kroppa yhtään missään yhteistyöyhteydessä. Hain lääkkeet, otin niitä kourallisen ja join järkyttävän väkevää kahvia päälle. Nyt on mahaa poltellut kohta pari tuntia.

Pari päivää sitten aktivoiduin ja soittelin jopa yhden työhommelin perään. Nyt jatkotoimenpide on jäänyt Vaiheeseen(tm). Pitäisi ehkä. Vaihtoehtoisesti voisi olla pitämättä.

Sain eilen uuden graduidean! Minunhan piti tehdä tietojenkäsittelytieteen gradu nettiyhteisöistä, mutta aloin tuossa miettiä, että voisin ehkä lähteä suunnittelemaan tietojärjestelmää uintivalmentajan avuksi ja tueksi. Järjestelmän ei välttämättä tarvitsisi olla kovinkaan monimutkainen, kunhan se selvästi vastaisi johonkin tarpeeseen. Hyvä puoli tuollaisessa aiheessa olisi se, että voisin noudattaa suoraan jotain ohjelmistotuotannon tai vastaavan etenemismallia ja lähestyä kohdetta valmiin mallin mukaan.

En ole saanut nastoja alle. Liikenteessä on ollut aika hurjaa. Tänään jouduin väkivalloin repimään autoni oven auki, minkä jälkeen se sitten päättikin, että ei tässä nyt enää kiinni mennäkään. Käännöksissä piti aina pitää ovea kahvasta kiinni.

Tuli vähän huono omatunto, kun kirjoitin otsikkoon, että tämä päivä olisi ollut huono päivä. Lähinnä tänään kaikki on ollut tolkutonta, mahdotonta, hallitsematonta ja toimimatonta. Jossain kuitenkin kytee pieni hyvä olo, jonka syitä voi etsiä Miikasta.

Kai sitä ihmistä pitäisi nyt sitten jaksaa katsoa pidempäänkin. Juttelimme just äsken, että nyt katsellaan tilannetta tällaisenaan vuodenvaihteeseen asti, ja sitten varmaan, jos kaikki menee järjettömästi eli hyvin, pitää tehdä jotain peliliikkeitä. Kumpikin meistä on myöntänyt, että nyt kyllä vähän pelottaa lähteä tähän näin täysillä. Minulle tällainen kaikki-mulle-tänne-heti-lähestymistapahan on ainoa tuttu, mutta Miika varmaan on vähän hämillään. Pitihän hänen viettää villiä poikamiesvuotta vielä hyvän aikaa.

Tuntuu, että olen elämän kyydissä, "tässä pelkääjän paikalla".