Ei tuo kamera toimi vielakaan. Olen oikeastaan taysin varma siita, etta tuo lyhyempi linssi on vain rikki. En keksi mitaan muuta syyta oireiluun. Netissa kylla puhuttiin paljonkin siita, miten juuri tuo Nikonin malli saattaa kehitella itselleen jonkin 'ominaisuuden', joka sekoilee jotenkin autofokuksen ja laukaisemisen kanssa, mutta ei tuo nyt ihan silta vaikuta. Pidemmalla putkella kaikki toimii normaalisti.

Harmi vain, kun ei tuolla 80-300-millisella oikein matkakuvia oteta. Jarjetonta suttua siita tulee, ei mitaan jarkevaa. Naissa olosuhteissa just pitaisi olla joku villi laajakulma, jolla voisi ottaa kolme, nelja kuvaa, ja koko Budapest olisi kortilla.

Saijalla on kauhea into tehda kaikkea, mina murehdin vain tuota kameraa. Odotin niin kovasti sita, etta paasen valokuvaamaan. Toisaalta kaipaisin valokuvaamiseen myos tiettya rauhaa. Ei siita tule oikein mitaan, jos pitaa koko ajan kiirehtia jonnekin ja olla sosiaalinen.

Tanaan satoi ihan hurjasti. Olimme juuri lopettelemassa paivakahvitteluamme paikallisessa kuppilassa, kun saa muuttui nopeasti tuuliseksi ja viileammaksi, kenties jopa alle 27 asteen! Paatimme lopulta tarpoa sateessa hotellille. Tulipahan otettua siina virkistava suihku. Toivottavasti kenkieni liimaukset pysyvat kasassa.