Näin se sitten meni.
Perjantaina isojen treenit Turussa klo 16.30-19.00. Heti treenien jälkeen Laitilaan, jossa suoraan vetämään treenejä, jotka loppuivat noin 20.45. Nukuimme lasten kanssa leiripaikalla, ryhmä oli tosi hyväkäytöksinen ja ongelmaton, helppoa ja mukavaa.
Lauantaina herätys 6.45, kierros juoksurataa (400 m), aamutreenien veto, ja siitä sitten saman tien kohti Turkua, jossa olin 11.03 (kolme minuuttia myöhässä, damn.) Isojen treeneissä oli yksi ihan kunnon setti, vain puolet porukasta kykeni suorittamaan täysin. Kahdelta lähdin ajamaan takaisin Laitilaan, jossa meninkin suoraan vetämään treenejä. Ilta sujui uimareiden kanssa puuhatessa, näytin vähän uinteja videolta muutamalle. Tosi kiva ilta. Kun lapset nukahtivat, menimme vielä pariksi tunniksi juttelemaan valmentajien (Jani ja Heli) kanssa. Erittäin jees.
Sunnuntaina oli herätys tunnin myöhemmin, armollisesti 7.45. Siitä sitten kengät jalkaan, "ylös, ulos ja lenkille". Koin elämäni nöyryytyksen: ajattelin pitää seuraa 1999 syntyneelle pikkuneidillemme ja vähän hölkkäillä hänen seuranaan, mutta tyttöpä lähti juoksuun, enkä saanut häntä koko 400 metrin aikana kiinni. Pienten aamutreenit, sen jälkeen suoraan Turkuun, isojen treenit, ja takaisin Laitilaan. Leirin viimeiset treenit alkoivat jo olla liikaa osalle porukasta, mutta urhoollisesti homma vedettiin loppuun asti. Niin ja vielä kerran sain ajaa Turkuun.

Parasta. Uinti, valmentaminen. Kahdeksat treenit yhtenä viikonloppuna, valmentajien kanssa puhumista, motivoituneita uimareita.