Pisteet kotiin. Piti mennä saksan tunnille, mutta en löytänyt koko luokkaa. Harhailin aikani yliopistonmäellä, kunnes lopulta luovutin.

Valmennettavieni määrä on noussut taas. Jos kaikki tapaukset siirtyvät minulle, ryhmän vahvuus on seitsemäntoista uimaria. Kahdella lyhyellä radalla uitettuna väkeä on kyllä ihan hirveän paljon. Tuska. Olen yhtä aikaa innoissani ja vähän kauhuissani. Määrä on oikeasti aika hurja. No, siinähän sitä haastetta sitten on.

Kävin tuon olkapääni kanssa lääkärissä Clinisportissa. Onneksi lääkäri osasi asennoitua niin, että minulle on ihan turha yrittää tuputtaa pelkkää lepoa, koska en sitä kuitenkaan toteuttaisi. Diagnoosi: limapussin tulehdus. Hoidoksi sain jotain tulehduskipulääkettä, Ketorin-geeliä ja kylmähoitoa. Lisäksi pitäisi alkaa käydä fysioterapiassa, jotta selän jumit vähän helpottaisivat ja saisin hyvät jumppaohjeet olkapäille. Kai tämä taas tästä. Olen käynyt nyt vain uintireeneissä, koska käsi ei oikein kestä heittämistä. Tänään en pääse uimaan Kaarina-lehden 20-vuotisjuhlatilaisuuden takia, joten illalla on pakko mennä vesipalloharkkoih

Graduohjaajani, lehtori Kimppa, lähetti eilen mailia, jossa kerrottiin, että LuK-työni pitäisi valmistua aikataululla "nyt". Pitää varmaan alkaa nyt saman tien vääntää sitä, kun en kerran löytänyt sinne saksaa opiskelemaankaan.