Tein viime syksyllä äärimmäisen epäpalkitsevasti lähinnä miesten joukkueen kausiohjelman eli Turun Uimareiden kausiläpyskän, jossa kerrotaan seuran toiminnasta ja joukkueista. Vannoin, etten enää ikinä tee mitään tuollaista, mutta kuten File-ajoilta muistamme, en ole sanojeni mittainen.

Tänään Kaukinen sitten soitti ja kysyi, voisinko tehdä taas ko. läpyskän. Juuri mitään ei pitäisi muuttaa, vanhalla pohjalla voitaisiin mennä, kunhan tekstit, kuvat ja mainokset vain laitetaan uusiksi. Eli kaikki. En tiedä, olisiko tässä vaiheessa nyt parempi alkaa vältellä miesten reenejä.

Perjantaina meitä oli vesipalloharkoissa yhteensä kuusi, joista a-junnuja oli neljä. Valmentaja ilmoitti, ettei kestä moista luumuilua ja lähti. Saa nähdä, koska häntä taas näkee hallilla.

Tänään on kai pakko taas vetää tuplareenit. Uinnissa on yli kuuden kilsan reeni. En hypi riemusta.

Lauantaina olimme uintiryhmän kanssa juoksemassa Kuuvuoren portaita. Se on kyllä tosi hyvää reeniä, mutta kun käytännössä me hitaammat jouduimme menemään tauotta, hommasta katosi tavallaan järki. Lopussa piti juosta portaita astuen joka toiselle askelmalle. Kykenin (enkä ollut ainoa) vain kävelemään jokaiselle askemalle astuen. Venyttelin tosi hyvin ja useampaan otteeseen illan aikana pitkiä minuutin venytyksiä, mutta silti pohkeet ovat todella kovina. Huomenna pitäisi juosta lenkki, mutta en kyllä tiedä, mitä siitä näillä pohkeilla tulee.

Uuden valmennettavan ryhmäni reenit ovat lähteneet tosi hyvin käyntiin, ja ryhmä on erittäin mukava. Olen ihan intoa täynnä.

Laitoin tuossa juuri naisten vesipallojoukkueen muinaiselle sähköpostilistalle ilmoituksen, että reenit alkavat. Saapa nyt nähdä, mitä siitäkin tulee. Olen erittäin skeptinen, mutta kyllä ihmisille täytyy antaa mahdollisuus.