Eipä kyllä arvaisi, miten hankalaa asunnon etsintä voi olla. Ei ihme, että on niin paljon asunnottomia. Hulluksihan tällaisessa tulee, jos ei jo ole, mikä toki on sinänsä onni.

Soitin ensin puljuun A, josta sain ohjeeksi täyttää ensin hakemuksen ja palata sitten asiaan (siis vaikka netissä ilmoittavat, että se ja se asunto on vapaana, niin ei se sitä tarkoita, että se saatavilla olisi). Tästä viisastuneena menin myös puljun B sivuille ja omatoimisesti täytin hakemuksen ja vasta sitten soitin. No, olin sitten täyttänyt sen hakemuksen niin rehellisesti, ettei kuulemma ole mitään saumaa saada sellaista asuntoa, jonka haluaisin, koska en muka pysty maksamaan sitä, vaikka pystyisinkin.

Kyrpiintyneenä kaikkeen laitoin vielä hakemuksen myös puljun C sivuilta ja soitin ensin ja jälkeen lopputuloksena pelkkää ei-mitään.

Turhauttaa, turhauttaa, turhauttaa. Enkä oikeastaan edes tiedä, millaista asuntoa haluaisin, mutta ainakaan mitään noista ei pääse katsomaan, se tuli selväksi.

Ei tämä homma nyt oikein vakuuta.

Tajusin myös, että ensi keskiviikkona olisi kai taas Aamusetin deadline, mutta koska olen maanantaista torstaihin Pajulahdessa leirittämässä nuorisoa, niin käytännössähän se deadline asettuu siten sunnuntaille. Eli ylihuomiselle. Enkä tunnu tiedostavan sitä lainkaan.

Juttuideoitakin oli tasan yksi, ja siitäkin tuli toimituksen osalta vähän sellaista vinkkiä, että "justhan siitä on tehty". Mikähän riemu tästäkin taas repeää.