Kiitti uimarit, nyt minullakin on nenä tukossa ja pientä kuumetta. ;)

Viikonloppu meni Vierumäellä koulutuksessa. Oli kieltämättä kohtalaisen antoisa viikonloppu, vaikka aika paljon noita yhden koulukunnan tekniikkanäkemyksiä varmaan pitääkin suodattaa ja etsiä sitä omaa linjaa. Ei sillä, olen kyllä itse ollut pitkään jo samaa mieltä siitä, että liikeradat pitäisi rakentaa ihmisen luonnollisten liikkeiden kautta, jotta mahdollistettaisiin vuosien treenaus. Oikeastaan ainoa miinusmerkki koko viikonlopussa oli se, että tuli syötyä ihan kauheasti, en päässyt lainkaan uimaan, ja olisi tehnyt mieli olla valmentamassa.

Ja nyt sitten olen sen verran kipeä, että ainakaan tänään en mene altaaseen. Lämpöä nyt 37,5.

Saija lähti Saksaan. Loppujen lopuksi oli ihan hyvä, että olin viimeisen viikonlopun poissa. Kotona oli kuulemma ollut kohtalaisen kamalaa säätöä ja hässäkkää.

Nyt tuntuu siltä kuin Saija olisi melkein kuollut. Jotenkin olen asennoitunutkin niin, että tässä ollaan nyt ilman Saijaa, enkä ole alkanut pommittaa häntä millään viesteillä. Huone laitettiin eilen uusiksi, kaikki Saijan tavarat siirrettiin pois, ja seinällä on vain valokuva hänestä. Melko outoa.