Jahas, eka leiripaiva takana. Pitaa nakojaan opetella hetkellisesti kirjoittamaan ilman skandeja, koska en osaa niita tasta koneesta penkoa ulos.

Eilen oli tosi paljon potkuja harkoissa. Pohkeet kramppasivat. Nyt pitaisi menna uimaan ekaa kertaa kunnon auringonpaisteen alla. Valitettavasti meilla on ohjelman mukaan iltareenit aina kuudesta kahdeksaan, ja silloin ei ole kylla enaa mikaan kovin helmi ilma. Tanaan onneksi saimme toiselta suomalaisporukalta heidan reenivuoronsa kayttoon, joten molemmista harkoista on tiedossa aurinkoiset. Aamulla uidaan kai jotain seitseman kilsaa, illalla hieman vahemman.

Porukka on jakautunut aika odotettavasti. Tahan mennessa on ollut kivaa, mutta vahan arveluttaa.

Eilen olin kiertelemassa tuossa kaupunkipahasen turistiliikkeissa. Yritin nostaa rahaa, heikolla menestyksella. Tilillani oli alle 40 euroa, nyt ei sitakaan. Mikolta saamani laina ei ollut viela tullut tilille, joten oli vahan orpo olo. En nimittain ottanut lainkaan kateista mukaan.

Tuntuu kylla holmolta tulla uudestaan samaan paikkaan. Jotenkin kun lahtee ulkomaille, sita olettaa kayvansa vain kerran kussakin paikassa. Nyt taalla on kaikki tuttua, kaupat, hotelli ja paivarytmi. Ei voi puhua kovin eksoottisesta kokemuksesta. Tuo allas on kylla erinomainen, ja sen puolesta ymmarran, miksi tama on niin suosittu reenipaikka. Hotelli kylla on mita on, ja varsinkin tuo ihan hotellin edessa oleva laaja tyomaa vahan hairitsee, varsinkin kun tyomiehet aloittavat paukutuksen ennen kukonlaulua.
Huomenna mennaan kai Barcelonaan shoppailemaan. Toivottavasti siihen mennessa olen rikas.

Eilen piti ilmoittaa omat painopistealueet leiria varten. Nimesin vaparin kaannoksineen ja perhosuinnin. Otin oikein konkreettisen tavoitteen: leirin jalkeen pitaisi uida kisoissa satasen perhonen alle 1.20 lyhyella. Harkoissa olen siihen uinutkin, ja kisoissa olen uinut noin 1.20, mutta virallista alitusta ei talta uudelta uraltani ole. Tietysti taas taalle eraat ottivat kantaa siihen suuntaan, etta 1.20 on vain ihan loysaa verraa, siihen menee helposti, mutta kylla jos se on minulle nyt oma enkka, niin eikohan se ole ihan hyva tavoite.