Tuntuvat mätkyt muuttuivat palautuksiksi, kun tarkentelin tulonhankkimiskuluja.

Onnistuin tänään saamaan parkkisakon seisomalla kahden metrin päässä autostani. Pysäytin autoni RajalaCameran eteen, unohduin näyteikkunan eteen ja taas matkaan lähtiessäni huomasin sakkolapun tuulilasissa. Mietinkin, olinko siinä tarjouksia katsellessani kuvitellut kuulevani jotain paperin rapinaa. Olin sitten kai.

Kaoottinen päivä. Olen itkenyt enemmän kuin varmaan kuukauteen yhteensä. Pää ei kai vain enää kestä. Mitään konkreettista yhtä syytä ei ole, mutta paha olo ei vain enää jaksa pysyä mytyssä sisällä. Pelkään, etten enää saa Paulia uskomaan meihin, sikäli kun hän nyt koskaan sitä toisen tapaamisen poikkeusta lukuun ottamatta olisi uskonutkaan. Jotenkin hän on nyt niin kaukana, ihan tavoittamattomissa. Eilisen puhelun jälkeen ei oikein tunnu mahdolliselta edes soittaa.

Inhottaa myöntää, että hänen exänsä musiikki on erittäin kuunneltavaa, jopa oikein kivaa poppista.

Kävin lääkärissä. Oikealla puolella kaulaani on kaksi pattia, ilmeisesti imusolmukkeita. Sain kuitenkin lähetteet labraan ja ultraääneen. Olen ollut kauhean väsynyt. Paleltaa vähän väliä, vaikka ei ole kylmä.

Olin tänään taas järjestelmässä kämpälläni. Sekin homma tuntuu jotenkin turhalta, kun en voi oikein nyt visioida Paulia sinne vierailulle. En jaksa yksin. Tarvitsen jonkun lähelle. Syöminen on mennyt taas ihan sekaisin.

Kävin tosiaan kyttäilemässä taas kameratavaraa, vaikka ei ole varaa eikä isommin tarvettakaan ostaa mitään. SB-800-salama olisi kiva, kun sillä voisi orjuuttaa. En tosin ole ihan satavarma, miten hyvin tuo runkoni ymmärtää orjaleikkien päälle. Sitten voisi taas opetella vähän lisää kikkailua. Joku makroputki olisi myös kiva. Valovoimaa pitää olla vähintään 2.8, ja oikeastaan voisin hyvinkin ottaa kiinteän linssin. Sigmalla on 70-millinen ja 105-millinen makrolinssi, joista ehkä tuo pidempi olisi paras. Sillä voisi sitten ottaa muotokuvatkin, sikäli kun sellaista tarvetta ilmenee. Tokinalta ja Tamroniltakin löytyy jotain kivaa, Nikkorilla joutuu vähän turhan paljon maksamaan merkistä. Toisaalta pitäisi hommata joku kohtalaisen paljon nykyistä muovipalikkaa tarkempi peruslinssi.

Ääh. Minut on tosiaan aivopesty, kun uskon jo itsekin tähän skeidaan.

Haluaisin kyllä taas ihan liikaa olla Paulin vieressä, jonain sellaisena hetkenä, kun hänellä ei ole miljoonaa muuta asiaa viemässä huomiota.